Cultura 06/08/2019

Maten el cantant d'Apes of God durant un concert del grup

Les autoritats del Salvador han detingut un home acusat del crim

Efe
1 min
Maten el cantant d'Apes of God durant un concert del grup

El cantant d'Apes of God, un grup de metal del Salvador, va ser assassinat diumenge durant un concert que oferia la banda al municipi d'Armenia. César Canales va ser atacat amb armes de foc per un home no identificat, tot i que les autoritats del Salvador han informat per Twitter de la detenció de "Wilber Isidro Orellana, de 36 anys, acusat de l'homicidi agreujat de Francisco Canales, cantant de rock".

El grup va informar dilluns a través d'un comunicat que estan "devastats" per la mort del seu company i que deixaran els escenaris "de manera definitiva". "No ens interessa continuar formant part d'una escena com aquesta", diuen els membres supervivents d'Apes of God.

El concert d'Apes of God estava inclòs en el festival Green Metal Concert, que se celebrava en un restaurant a l'entrada del poble. El festival estava organitzat per l'ONG Armenia en Pie amb l'objectiu de "treballar per una societat lliure de violència".

El Salvador està considerat un dels països més violents del món, amb una taxa de 50,3 homicidis registrats per cada 100.000 habitants en els quatre últims anys. La majoria d'aquests crims són atribuïts als grups Mara Salvatrucha (MS13), les faccions Revolucionarios i Sureños del Barrio, i altres minories.

stats