Música
Cultura 12/09/2012

Els boleros de Mayte Martín obren el Mercat de Música Viva de Vic

La cantant barcelonina presentarà el disc 'Cosa de dos' al Teatre l'Atlàntida aquest dijous

Ara
1 min

BarcelonaMayte Martín serà l'encarregada de donar el tret de sortida al Mercat de Música Viva de Vic aquest dijous, amb un concert al Teatre l'Atlàntida, on presentarà el disc 'Cosa de dos'.

La cantant barcelonina interpretarà un repertori nou que va des de boleros antiquíssims fins a balades que s'han fet populars en els darrers anys. Mayte Martín estarà acompanyada de Nelsa Baró (piano), Olvido Lanza (violí), Guillermo Prats (contrabaix), Chico Fargas ('tumbadora' i bongó) i Viçens Soler ('pailas' i bongó).

A més del concert inaugural, dijous també hi ha previstes les actuacions de Coetus & Eliseo Parra, que presentaran el disc 'Entre tierras'; el Brossa Quartet de Corda amb Falsalarma i Jordi Domènech, que posaran en escena 'Retaule d'avars', i Escalandrum, amb l'espectacle 'Piazzolla plays Piazzolla'. Altres actuacions de la primera jornada seran Eténèsh Wassié & Mathieu Sourisseau, La Negra i GAF.

A més, dijous serà el torn dels artistes de Minas Gerais del Brasil, Rafael Martini i Kristoff Silva, que tocaran al Mercat de Música Viva de Vic gràcies a un dels acords internacionals amb els quals compta el MMVV. I els concerts gratuïts del Sucre s'inauguraran amb Guillamino, We are Standard, Dorian, Addictve TV i les sessions de DJ Ricky Gil (Brighton 64).

stats