Arts escèniques
Cultura 13/02/2015

El Mercat de les Flors crea un nou festival dedicat a la inclusió de persones amb discapacitats

'L'art impossible' comptarà amb la participació del ballarí Jordi Cortés i el col·lectiu Pallapupas

Agències
1 min
El conjunt musical Tirabol, que actuarà aquest dissabte al Mercat de les Flors / MERCAT DE LES FLORS

BarcelonaLes arts plàstiques i escèniques seran les protagonistes de 'L'art impossible', el nou festival que el Mercat de les Flors acull aquest dissabte a càrrec de persones amb discapacitats físiques i psíquiques. El projecte va néixer de la fusió entre l'associació Artistes Diversos i un festival d'art inclusiu que l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha coordinat per convertir-lo en un gran esdeveniment cultural.

El festival comptarà amb la participació del ballarí Jordi Cortés amb la companyia de teatre Brots. També reunirà la dansa del col·lectiu Liant la Troca i Kiakahart, la música de jazz d'Ignasi Terraza, Nono Fernández i Xavi Hinojosa, la música tradicional de Tirabol i l'obra 'Ella' de la companyia Brots, del col·lectiu Pallapupas.

A més d'aquestes activitats, el festival es complementa amb certàmens de poesia, titelles, pintura i tallers de tota mena, on les persones amb discapacitat són protagonistes. Tots els espais estaran adaptats per poder-hi accedir amb cadira de rodes, hi haurà intèrprets al llenguatge de signes i un servei d'audiodescripció per a persones invidents o amb dificultats visuals.

stats