Música
Cultura 14/05/2019

Més de 50.000 nens participaran al Cantània 'A de Brossa '

El projecte, a càrrec de L'Auditori, compta amb la música creada per Eduard Iniesta

Ara
1 min
Cantània a L'Auditori

BarcelonaL'Auditori de Barcelona celebra una nova edició del Cantània, titulada 'A de Brossa', que aplegarà més de 50.000 nens entre el 14 de maig i el 6 de juny a diferents llocs de Catalunya, Espanya i Portugal. L'edició d'aquest any del projecte musical liderat pel Servei Educatiu de L'Auditori comptarà amb música creada especialment per Eduard Iniesta a partir de poemes de Joan Brossa, de qui es commemora el centenari del naixement.

Per la Sala 1 Pau Casals de L'Auditori passaran, fins al 7 de juny, 28.800 nens de 615 escoles de tot el país. En paral·lel, per aprofundir en l'"experiència brossiana", durant els dies que se celebri el Cantània, el Foyer de L'Auditori acollirà una exposició amb poemes objecte i poemes visuals de Joan Brossa. També es farà a Mataró, el Vendrell, Figueres, Manresa i Vilafranca; i fora de Catalunya, a Saragossa, Burgos, Parla, Valladolid i Guimarães.

La història del Cantània d'aquest any, amb dramatúrgia de Marta Gil, presenta la Blanca i la Bruna, que s’endinsen en l’univers del poeta Joan Brossa a través dels objectes i textos trobats en uns arxius foscos, a les catacumbes d’una biblioteca. La Blanca i la Bruna viatgen al món brossià de la màgia, el joc i les paraules gràcies a unes ulleres molt especials a través de les quals experimenten una nova mirada cap a elles mateixes i cap a la vida.

stats