Música
Cultura 03/03/2015

Metallica reeditarà la seva primera maqueta 'No life 'til leather' en casset

La cinta, publicada el 1982, serà una reproducció exacta de l'original que guarda Lars Ulrich, el bateria de la banda

Europa Press
1 min
La cinta de 'No life 'til leather' del bateria de Metallica Lars Ulrich / METALLICA

MadridMetallica reeditarà una còpia exacta de la maqueta de 'No life 'til leather', la seva primera maqueta publicada el 1982. En motiu del Record Store Day del 18 d'abril, una jornada de reivindicació de les botigues independents de discos, el grup llançarà al mercat un casset que reproduirà el disseny de l'exemplar que té Lars Ulrich, el bateria del grup nord-americà. Els títols de les cançons de la seva còpia estan escrits a mà amb la seva pròpia lletra.

"El 1982 vam gravar set cançons que es van convertir en la nostra carta de presentació inicial i que ens van aconseguir el nostre primer contracte discogràfic", ha explicat el grup en un comunicat. Aquest rellançament ha comportat tornar a buscar en els seus arxius originals per remasteritzar els set temes gravats fa més de trenta anys: 'Hit The Lights', 'The Mechanix', 'Motorbreath', 'Seek & Destroy', 'Metal militia', 'Jump in the fire' i 'Phantom Lord'.

La cinta serà d'edició limitada i, segons la banda, "estarà disponible a la vostra botiga preferida del barri i al web Metallica.com". Els components de la banda en aquell moment eren James Hetfield, Lars Ulrich, Dave Mustaine i Ron McGovney. El grup ha volgut "maximitzar el potencial sonor sense alterar les mescles inicials". 'No life 'til leather' no s'havia comercialitzat fins ara. Pròximament s'editarà en CD, vinil i una caixa col·leccionista.

stats