Música
Cultura 24/09/2018

Metallica tornarà a Barcelona el maig de l'any que ve

La banda californiana actuarà a l’Estadi Olímpic en la seva nova gira mundial, Worldwired Tour

Ara
1 min
Metallica no estaven morts, estaven “de parranda”

BarcelonaSet mesos després del seu últim concert a Catalunya (la nit en què van versionar Peret), Metallica ha anunciat que Barcelona és una de les ciutats escollides per a la seva pròxima gira mundial, que tindrà lloc entre el maig i l'agost del 2019. La parada a la capital catalana serà el 5 de maig a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i les entrades sortiran a la venda aquest divendres a les 10 h.

La històrica banda liderada per Lars Ulrich i James Hetfield és considerada com la gran renovadora de l'escena del rock dur dels anys 80, gràcies a discos com 'Kill'em all', 'Masters of puppets' i '... And justice for all'. Inventors del 'trash metal' i un dels grups més venedors de tots els temps, Metallica s'ha reformulat al llarg dels anys, modulant el seu so i fent-se més accessibles al gran públic en les seves últimes referències.

Precisament el seu nou disc, 'Hardwired... to self-destruct', desè disc de Metallica, serà el regal (en format digital) que s'enduran tots els espectadors que comprin l'entrada per al concert. Ghost i Bokassa seran els grups encarregats d'obrir la vetllada

stats