Còmic
Cultura 08/04/2015

Mortadel·lo i Filemó, a la caça del tresorer del "Partit Papil·lar"

Francisco Ibáñez publica aquest dimecres l'àlbum número 200 de les aventures dels personatges amb una tirada de 50.000 exemplars

Ara/efe
1 min
'El tresorer', de Mortadel·lo i Filemó

BarcelonaMortadel·lo i Filemó, els populars personatges de còmics creats per Francisco Ibáñez, s'enfrontaran en les pàgines del seu pròxim còmic a un personatge inspirat en la més rabiosa actualitat: el tresorer del "Partit Popular". 'El tresorer' "no és un llibre sobre Bárcenas, ho he aprofitat perquè Mortadel·lo i Filemó facin els seus gags", va afirmar l'autor. "No vull fer crònica social o polític, sinó que el públic es faci un tip de riure", ha afegit. "El que té de bo treballar amb temes d'actualitat és que cada número me'l donen els periodistes i, a més, no pago drets d'autor, és meravellós", va dir també Ibáñez.

'El tresorer' serà el títol d'un àlbum que fa el número 200 de les aventures de la parella d'agents de la T.I.A., que arrenca quan el ministre d'economia del partit del govern vol disposar de diners per despeses i descobreix, horroritzat, que algú ha robat els fons del Partit Papi·lar.

Conscient que amb l'actual situació de la política espanyola té una "dura competència" per fer riure el seu públic –fins i tot pensa que els polítics li fan "competència deslleial"–, en aquesta ocasió la seva aventura comença quan el responsable d'economia del govern vol disposar de diners i descobreix, horroritzat, que algú ha robat els fons de la tresoreria del Partit Papil·lar.

stats