MÚSICA
Cultura 22/08/2012

Neix l'Acustiqueta, un nou festival musical d'estiu per a nens

El Festival Acústica de Figueres vol atraure el públic infantil amb les actuacions de Los Manolos, Anímic i Joan Colomo

Ara / Efe
1 min
Els grups musicals que tocaran a l'Acustiqueta

BarcelonaEl Festival Acústica de Figueres s'obre al públic infantil amb l'Acustiqueta, una proposta paral·lela al festival dels més grans, perquè els infants puguin tenir la seva primera experiència 'festivalera': "Volem que els infants tinguin la sensació d'estar en un festival adult però pensat per a ells. Hi haurà diferents escenaris, zona de descans i fins i tot un final de festa", ha explicat el director del festival, Xavier Pasqual. Les actuacions adreçades als infants seran totes diürnes, mentre que a la nit hi haurà la programació per als adults. Del 31 d'agost al 2 de setembre hi haurà quatre actuacions cada dia, en tres escenaris diferents.

Els nens i nenes de 2 a 12 anys podran assistir a una programació musical gratuïta, que comptarà amb actuacions de Pascal Comelade, Guillamino o les Macedònia. Els grups que pujaran a l'escenari no són de música infantil, sinó que normalment tenen un públic adult, i han adaptat el seu registre per seduir els infants. Los Manolos, amb l'espectacle 'Petits Manolos', volen apropar la rumba als més petits.

El festival Acustiqueta no es limitarà a oferir música. Organitzarà tallers i activitats als diferents museus de Figueres. El Museu Dalí, el Museu del Joguet o el Museu de l'Empordà obriran les portes amb una programació especial.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats