MÚSICA
Cultura 18/04/2013

Tràiler del documental 'Nitsa 94-96: el gir electrònic'

Play
1 min

P { margin-bottom: 0.21cm; } El documental 'Nitsa 94-96: el gir electrònic', realitzat per Alex Julià, explicarà la història del mític club de música electrònica de Barcelona, amb la figura destacada del desaparegut Aleix Vergés, més conegut com a DJ Sideral. El film comptarà amb imatges d'època de l'interior de la sala i amb entrevistes amb els DJ més reconeguts que van passar per aquesta discoteca, amb els promotors musicals i amb l'antic propietari de la sala, Carles Flavià.

Tot i que de moment encara queda un mes de rodatge, es pretén que es pugui estrenar aquesta tardor. Els promotors van presentar ahir el projecte a la plataforma de 'crowfunding' Verkami, per buscar mecenes que financin part del documental, i el portaran també al proper Festival In-Edit.

El Nitsa Club va néixer l'any 94, a una petita sala de la plaça Joan Llongueras, al barri de Sant Gervasi. La seva mítica pista giratòria va albergar referents musicals com Jeff Mills, Darren Emerson, Ian Pooley, Laurent Garnier, Sven Vath o Carl Craig. Al cap de dos anys, i a causa de l'increment de l'afluència de públic, el Nitsa es va traslladar a una sala més gran, l'Apolo de Nou de la Rambla.

stats