Cultura 11/03/2016

Aquests són els nous actors de la Kompanyia del Lliure

Joan Amargós, Quim Àvila, Clàudia Benito, Raquel Ferri, Eduardo Lloveras, Andrea Ros, Joan Solé i Júlia Truyol són els escollits

Ara
1 min
Els nous actors de la Kompanyia del Lliure

BarcelonaJoan Amargós, Quim Àvila, Clàudia Benito, Raquel Ferri, Eduardo Lloveras, Andrea Ros, Joan Solé i Júlia Truyol són els nous integrants de la Kompanyia Lliure, vuit intèrprets que han estat triats d'entre 30 primers seleccionats (de les gairebé 400 sol·licituds rebudes) després de tres setmanes d'intenses sessions de treballs i una audició final, ha informat avui el teatre.

Serà la segona formada de la Kompanyia impulsada per Lluís Pasqual, després de la primera, que ha tingut continuïtat dues temporades, amb els actors Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera i David Verdaguer. Aquesta nova Kompanyia s'ha ampliat amb dos integrants, i tindrà continuïtat durant tres anys.

El procés de treball amb els candidats a la Kompanyia Lliure

El Lliure va obrir una convocatòria per a seleccionar els afortunats. Durant el febrer, els 30 preseleccionats van treballar amb diverses disciplines (treball corporal amb Joan Font, dansa amb Montse Colomé, cant amb Xavier Mestres, interpretació amb Josep Maria Mestres, Xicu Masó i Txiki Berraondo, i lectura amb Míriam Iscla, Pau Carrió i David Selvas). Aquests nou professionals i pedagogs han format el jurat encarregat de la tria final juntament amb Lluís Pasqual, director del Teatre Lliure, i Aurora Rosales, adjunta a la direcció artística del teatre.

stats