Arts escèniques
Cultura 23/07/2020

Bàrbara Mestanza, Les Impuxibles i Denise Duncan, a la nova temporada de la Beckett

La sala també acollirà 'Avinguda Nacional', del dramaturg txec Jaroslav Rudiš

2 min
El colpidor cant a l’amor fraternal de Les Impuxibles

BarcelonaLa nova temporada de la Sala Beckett arrencarà amb els espectacles que es van haver de suspendre a la primavera pel coronavirus. Després d'haver reprès aquest juliol les funcions de 'La morta' de Pompeu Crehuet, la sala tornarà al setembre amb Todas las flores, de Bàrbara Mestanza, que forma part de la companyia The Mamzelles. L'espectacle estarà interpretat per Laia Alberch, Georgina Latre, Júlia Molins, Sandra Pujol, Clara de Ramón i Carla Tovias, que donaran vida a un grup de dones embarassades un estiu que comença a nevar.

Les Impuxibles –la companyia formada per Clara i Ariadna Peya– tornaran a la Beckett amb Suite TOC núm. 6, un espectacle-concert en què parlen del trastorn obsessiu compulsiu, de les cures a malalts, de la desestigmatització dels trastorns mentals i de la deconstrucció dels relats dominants. A la tardor també s'estrenarà El combat del segle, el muntatge que Denise Duncan ha estat elaborant aquesta temporada durant la seva residència a la Beckett i que s'hauria d'haver estrenat al juliol. L'obra enfronta Jack Johnson (Armando Buika) i Jim Jeffries (Àlex Brendemühl) en un duel sobre el racisme, les conseqüències de l'èxit, l'amor, la vida i el destí.

Un altre dels espectacles que passaran per la Beckett és Avinguda Nacional, del dramaturg txec Jaroslav Rudiš. L'obra forma part del projecte internacional de creació escènica Fabulamundi. Playwriting Europe, en què la Beckett participa juntament amb altres teatres europeus. Avinguda Nacional estarà protagonitzat per Josep Julien, que encarnarà un home amb opinió sobre tot que discuteix i renega, a vegades aixecant el braç dret.

A banda de la programació d'espectacles, la Beckett ja ha donat a conèixer els noms dels autors, directors i intèrprets que encapçalaran els cursos de la temporada vinent. Entre els artistes que hi participaran hi ha Marta Buchaca i Marc Angelet, Marc Artigau, Cristina Clemente, Albert Tola, Josep Maria Miró, Lucía Carballal, Sílvia Munt, Iván Morales, Lautaro Perotti, Llàtzer Garcia i Mònica Bofill.

stats