MÚSICA
Cultura 21/03/2013

Obrint Pas pleguen veles el 2014

El grup valencià anuncia una "aturada temporal i indefinida" a la seva carrera musical després de 'Seguirem', la gira del llibre-disc 'Coratge', com va avançar l'ARA fa un any

Ara
1 min

BarcelonaEls Obrint Pas pleguen veles. De moment. Després de la segona gira del llibre-disc 'Coratge' (2011), i com ja va avançar fa un any l'ARA, el grup valencià farà una "aturada temporal i, de moment, indefinida" del seu projecte musical, després de vint anys de carrera. Però com que es resisteixen a anomenar-ho 'comiat', han posat de nom a la seva última gira 'Seguirem', "perquè seguirem encara que siga en altres projectes", diuen en un comunicat penjat al seu Facebook.

Al contrari de la gira 'Coratge' del 2012, aquesta última diuen que serà curta, per poques places, i que hi entrellaçaran concerts de la gira acústica que "han anat madurant amb el temps". "A partir del 2014 s'obre una nova etapa, per a nosaltres. No sabem si Obrint Pas salparà de nou o no ho farà", diu la banda de Xavi Sarrià. "Fidels al vell somriure, camí de la victòria, seguim, seguirem", acaba el comunicat.

stats