Cinema
Cultura 11/08/2014

Onada de cancel·lacions de concerts a Israel

Lana del Rey anul·la la seva actuació a Tel Aviv al·legant motius logístics, igual que han fet recentment Cee Lo Green, Neil Young, Megadeth i Backstreet Boys

Ara
1 min
Lana del Rey va exhibir una precisió vocal millor que en la seva primera visita a Catalunya, al Sónar 2012, però es va deixar a casa les virtuts del seu últim disc.

BarcelonaEl conflicte entre Israel i Palestina està provocant l'anul·lació de nombroses actuacions d'artistes internacionals a Tel Aviv. L'última ha sigut la de Lana del Rey, que tenia previst oferir un concert a la capital israeliana el 20 d'agost i finalment no ho farà al·legant motius logístics i de seguretat, segons informa 'The Jerusalem Post'.

La cancel·lació de la cantant nord-americana se suma a la d'altres músics que han anul·lat concerts al país en els últims mesos. És el cas del grup de 'metal' Megadeth, que havien de tocar a Tel Aviv el 6 d'agost, i no ho faran finalment per la falta de seguretat. El cantant Cee Lo Green, que tenia previst oferir un concert a l'aire lliure al Parc de la Independència de Jerusalem el 19 d'agost, també ha anul·lat el concert perquè l'exèrcit prohibeix les reunions de més de 1.000 persones.

Qui també va al·legar raons de seguretat va ser Neil Young quan va anul·lar el concert que havia d'oferir el passat 17 de juliol a Tel Aviv amb la seva banda Crazy Horse. I la ressuscitada 'boys band' Backstreet Boys va cancel·lar per idèntics motius els dos xous que havia d'oferir a Tel Aviv el 24 i el 26 de juliol.

stats