Cinema
Cultura 11/10/2011

'Pa negre' inaugura la Mostra de Cinema de Los Angeles

Entre els films que es presenten a la mostra Recent Spanish Cinema també destaca la projecció d''Herois', la pel·lícula de Pau Freixas

Efe
1 min

MadridPa negre, la cinta d'Agustí Villaronga escollida per representar Espanya als Oscar, inaugurarà dijous la 17a edició de la Mostra de Cinema Espanyol de Los Angeles, que tindrà lloc fins al 16 d'octubre.

La Recent Spanish Cinema, tal com s'anomena la mostra organitzada pel Ministeri de Cultura a través de l'Institut de Cinematografia i les Arts Visuals (ICAA) i l'American Cinematheque, obrirà amb la projecció de la pel·lícula catalana a l'Egyptian Theatre de Hollywood Boulevard.

Al certamen també s'hi projectarà Herois, la cinta de nostàlgia generacional de Pau Freixas premiada al Festival de Màlaga. Primos, de Daniel Sánchez Arévalo; la taquillera Torrente 4, de Santiago Segura, o No tengas miedo, de Montxo Armendáriz, també es podran veure al festival.

Segons informa el Ministeri de Cultura, el festival "serveix com a marc d'excepció per al debut a Estats Units de nombroses pel·lícules de producció espanyola".

stats