Moda
Cultura 20/01/2011

La tardor 2011 arriba a París

Roland Mouret i Louis Vuitton, entre d'altres dissenyadors, presenten les col·leccions a la Setmana de la Moda Masculina

Redacció
1 min

BarcelonaParís ha recollit el relleu de la Setmana de la Moda Masculina de Milà i fins diumenge s'hi podran veure les col·leccions per a la tardor-hivern 2011/12, com ha recollit Vogue. Roland Mouret ha estat dels primers a desfilar i la seva estrena en la moda masculina ha estat ben acollida. Mr. –com ha anomenat la col·lecció– barreja la tradició de la sastreria amb el seu concepte d'estil.

Thierry Mugler, la casa al capdavant de la qual hi ha Nicola Formichetti (responsable també d'alguns looks de Lady Gaga), ha presentat dissenys elegants, peces ben tallades que juguen amb materials com la goma i les perles. Més enllà dels rumors de col·laboració de la cantant amb la firma, Lady Gaga ha cedit un recull de música inèdita que ha sonat durant la desfilada.

Un total de 49 dissenyadors passaran fins diumenge per la Setmana de la Moda. Aquesta tarda és el torn de Louis Vuitton i Jean Paul Gaultier.

stats