Cultura 04/02/2021

Penélope Cruz, Aitana Sánchez Gijón i Milena Smit seran les 'Madres paralelas' del pròxim film d'Almodóvar

El rodatge del nou film del manxec començarà a finals de març

i
Antoni Ribas Tur
1 min
Pedro Almodovar a París el juny del 2019

BarcelonaPenélope Cruz, Aitana Sánchez-Gijón i Milena Smit seran les protagonistes de la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, Madres paralelas, tal com ha fet públic la productora del cineasta manxec aquest dijous. La participació de Penélope Cruz ja se sabia i, a més d'Aitana Sánchez Gijón i Milena Smit, també hi apareixeran dues actrius habituals en el cinema d'Almodóvar: Julieta Serrano i Rossy de Palma. El rodatge començarà a finals de març i l'actor Israel Elejalde farà el principal personatge masculí.

Tal com expliquen des d'El Deseo, Madres paralelas suposa el retorn del cineasta "a l'univers femení, a la maternitat, a la família". "Hi parlo de la importància dels ancestres i dels descendents. De la presència inevitable de la memòria. Hi ha moltes mares en la meva filmografia, les que formen part d'aquesta història són molt diferents", diu el mateix Almodóvar: "Madres paralelas serà un drama intens. O això espero".

Penélope Cruz, Aitana Sánchez-Gijón i Milena Smit, que està nominada als Goya per No matarás, es posaran en la pell de tres mares i, com diu també Almodóvar, ara l'atrauen les mares "imperfectes". Malgrat que va escriure el guió durant el confinament, és una història que feia temps que tenia al cap, perquè va atribuir al cineasta que Lluís Homar va interpretar a Los abrazos rotos una pel·lícula amb el mateix títol. El rodatge es desenvoluparà a Madrid i Castella la Manxa.

stats