Literatura
Cultura 15/06/2015

Pep Guardiola homenatjarà Miquel Martí i Pol a Munic

L'entrenador del Bayern llegirà poemes en alemany i parlarà sobre la figura del poeta en un acte que tindrà lloc el 30 de juny

Ara
1 min
Guardiola començarà a entrenar  el Bayern Munic el 26 de juny

BarcelonaL'exentrenador del FC Barcelona i actual entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, retrà homenatge al poeta Miquel Martí i Pol en un acte organitzat a Munic per l'Institut Ramon Llull i el Goethe Institut, amb la col·laboració de la Literaturhaus München. Guardiola llegirà alguns poemes i parlarà sobre el significat que el la figura de Martí i Pol té per a ell, segons ha informat l'institut Ramon Llull.

El comunicat també destaca que Guardiola llegia els poemes de Martí i Pol als jugadors quan era entrenador del Barça i que sovint conversava amb el poeta per parlar de la vida, el joc i el poder de la imaginació que sovint feien possible la victòria, així com la dedicatòria del 'Llibre de les solituds' de Miquel Martí i Pol, on es llegeix "Per a Cristina Serra i Pep Guardiola".

L'acte tindrà lloc el pròxim 30 de juny, i a més de llegir poemes de Miquel Martí i Pol de tots els volums publicats en alemany, Guardiola parlarà amb el periodista alemany i expert en Catalunya Michael Ebmeyer. En l'homenatge, que serà en català i alemany, també participaran Reinhard G. Wittman (Literaturhaus), Klaus-Dieter Lehmann, director del Goethe Institut, i Àlex Susanna, director de l'Institut Ramon Llull.

stats