Música
Cultura 20/02/2019

Trio d'estrelles a Peralada: Gustavo Dudamel, Charlotte Gainsbourg i Juan Diego Flórez

Els tres actuaran a la 33a edició del festival empordanès, que se celebrarà aquest estiu

Ara
1 min
Gustavo Dudamel actuarà al Festival de Peralada 2019

BarcelonaLa cantant i actriu Charlotte Gainsbourg, el tenor Juan Diego Flórez i el director d’orquestra Gustavo Dudamel són les noves incorporacions al cartell del Festival de Peralada. La 33a edició de la cita musical empordanesa, que se celebrarà aquest estiu, havia anunciat fa unes setmanes la participació del ballarí cubà Carlos Acosta i la companyia Acosta Danza.

El concert de l'anglofrancesa Charlotte Gainsbourg, que l'any passat va actuar al Primavera Sound, serà el 6 de juliol. El del tenor peruà Juan Diego Flórez, el 9 d'agost. I el del veneçolà Gustavo Dudamel, el 10 d'agost.

Participació de María Valverde

Juan Diego Flórez oferirà un recital líric amb la soprano armènia Ruzan Mantashyan i l’Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció de Guillermo García Calvo. El program combinarà repertori romàntic francès i italià. Pel que fa a Dudamel, dirigirà la Mahler Chamber Orchestra amb un programa especial: 'El somni d’una nit d’estiu' de Felix Mendelssohn amb l’actriu María Valverde, esposa de Dudamel, com a narradora i la simfonia 'Tità' de Mahler.

El preu de les entrades va dels 30 als 90 euros per a Gainsbourg i dels 40 als 210 per a Flórez i Dudamel.

stats