Música
Cultura 04/12/2012

La plataforma Actuem pel Liceu vol aconseguir 1,5 milions d'euros en sis mesos

La iniciativa, sorgida de la societat civil, vol "ajudar a superar" les dificultats econòmiques del teatre de la Rambla

Ara
1 min
Presentació de la plataforma Actuem pel Liceu / ACN

BarcelonaLa plataforma Actuem pel Liceu, nascuda de la societat civil i d'entitats de l'entorn del Liceu, s'ha presentat aquest dimarts amb l'objectiu d'aconseguir 1,5 milions d'euros en micromecenatge en un termini de sis mesos per tal de garantir la continuïtat del Gran Teatre del Liceu.

Jaume Graell, benefactor del Liceu, ha explicat que la iniciativa se suma a les "accions a mig termini" que fa la institució per minimitzar el desfasament de 4 milions d'euros el 2013, després de la disminució de l'aportació del ministeri de Cultura. "Hem d'estar per sobre de qualsevol mena de discussió, gestió, model, etc., perquè hi ha una cosa més important que tot això, que és la mateixa institució", ha dit Graell.

La campanya de la plataforma Actuem pel Liceu proposa donacions de micromecenatge amb una desgravació fiscal del 25%. Les aportacions es poden fer a través de la web www.actuem.liceubarcelona.cat, o mitjançant les butlletes disponibles a les taquilles del Liceu i a les oficines de les entitats que formen part de la plataforma: Amics del Liceu, Conservatori de Liceu, Cercle del Liceu, Associació de Liceistes del 4t i 5è Pis, Societat del Gran Teatre del Liceu i el Grup de Cantants Joves.

stats