Cultura 02/05/2013

El paradís gurmet del cafè, al 'Play' d'aquest divendres

'Tomboy', la FiM de Vila-seca, el primer Festival Espai d'Art a Salt, 'Carmen Amaya. 1963', baixar pel Noguera Pallaresa, la segona temporada de 'Veep', Nao Albet vs. Marcel Borràs i molt més, al suplement d'oci i cultura de l'ARA

Play
1 min

P { margin-bottom: 0.21cm; } Aquest divendres, el 'Play' ens porta un munt de consells per aprendre a apreciar el bon cafè, així com les millors maneres de preparar-lo i una selecció de llocs on degustar-lo. També entrevistem Celinne Sciamma, la directora de 'Tomboy', una de les estrenes cinematogràfiques destacades d'aquesta setmana.

A més, parlem de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, amb propostes com Puntí, El Petit de Cal Eril, Núria Graham o el grup format per Maria Rodés, Ramon Rodríguez i Martí Sales presentant el seu disc 'Convergència i unió' (2013). Us descobrim el nou Festival Espai d'Art que omplirà d'espectacles teatrals un centre comercial de Salt, i us convidem a visitar l'exposició 'Carmen Amaya. 1963', que commemora el 50 aniversari de la mort de la 'bailaora' a través de les fotografies de Colita i Julio Ubiña.

Entre molts altres continguts, també us oferim cinc maneres diferents de baixar pel Noguera Pallaresa, us parlem de la segona temporada de 'Veep' –paròdia d'una suposada vicepresidenta dels Estats Units– i, al 'Cara a cara', enfrontem els joves actors Nao Albet i Marcel Borràs. No us ho perdeu!

stats