Literatura
Cultura 01/05/2013

El 10è Premi Pilarín Bayés de Contes Escrits recau sobre una quinzena d'escoles

El premi s'ha dut a terme sota el lema 'Saber guanyar, saber perdre: contes d'esport'

Acn
1 min

BarcelonaEls quinze guardons que s'atorguen en el 10è Premi Pilarín Bayés de Contes Escrits per a Nens i Nenes han anat a parar enguany a escoles de Barcelona, Manlleu, Les Borges Blanques, Castellbisbal, l'Hospitalet de Llobregat, Alpicat, Sant Quirze de Besora, Esplugues de Llobregat, Balaguer, Bellpuig, Cambrils, Ginestar i Reus. Enguany el premi s'ha dut a terme sota el lema 'Saber guanyar, saber perdre: contes d'esport'.

Pel que fa al cicle inicial, els guanyadors han estat 'El misteri dels anells olímpics', de l'Escola Institució Montserrat de Barcelona; 'Un món ple d'esports', de l'Escola Casals-Gràcia de Manlleu; 'El millor premi', del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, de Les Borges Blanques; 'El dia de l'esport'; de l'Escola Mare de Déu de Montserrat de Castellbisbal; i 'Els esports d'en Raül', de l'escola San Jaime de l'Hospitalet de Llobregat.

Quant al cicle mitjà, els premiats han estat 'Una cursa d'amics' i 'La Laia al circuit de curses', de l'escola Terraferma d'Alpicat; 'A poc a poc i bona lletra', de l'escola Segimon Comas, de Sant Quirze de Besora; 'Pedala i calla, Roger' de l'escola Sant Miquel del Pla de Manlleu; 'Cal un amic per ser feliç', de l'escola Lola Anglada d'Esplugues de Llobregat.

Pel que fa al cicle superior, els vencedors han estat 'Guanyar, perdre, tant se val!', de l'Escola Pia de Balaguer; 'El sabor d'una victòria', de l'escola Valeri Serra de Bellpuig; 'Saber guanyar i saber perdre', de l'escola Joan Ardèvol de Cambrils; 'El somni de l'Àlex, de l'escola Pàmies de Ginestar; i 'La cursa d'en Rodes', del col·legi La Presentació de Reus.

stats