Cultura 24/09/2015

Els Premis Octubre recuperen el suport institucional valencià

Acn
1 min
L'edició 2013 dels premis Octubre / ARA

ValènciaLa 44 edició dels Premis Octubre se celebrarà el 31 d'octubre amb una gala en un enclau emblemàtic com Mercat Central de València, amb 300 assistents, després d'anys de celebrar-se al centre Octubre. A més, comptarà amb el suport institucional de l'Ajuntament de València, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, a més de la Diputació de Barcelona, segons ha informat l'editorial 3 i 4.

Per primera vegada en molts anys, les institucions valencianes tornen a donar suport a uns dels premis més clàssics del panorama literari català. Laia Climent ha remarcat que les facilitats institucionals contrasten amb l'actitud que mantenien els anteriors equips de govern del PP –fins al punt que el 1997 la cerimònia no es va poder celebrar per primera vegada a la història.

La cerimònia servirà per homenatjar Ramon Llull i Ramon Muntaner i lliurarà el premi cívic a l'Associació per l'Horta. Està prevista la participació de Miquel Gil, Toni Albà, Màrius Serra o Carles Santos, entre altres.

stats