Cinema
Cultura 17/12/2014

El presentador Stephen Colbert entrevista el drac Smaug de la saga 'El hòbbit'

L'humorista nord-americà i conegut fan de l'obra de Tolkien va portar al seu programa el terrible drac gràcies als efectes especials

Ara
1 min

BarcelonaLa promoció d''El hobbit: La batalla de los cinco ejércitos', que aquest dimecres ha arribat als cinemes, ha tingut diversos protagonistes: el director, Peter Jackson, i els actors Ian McKellen (Gàndalf) i Martin Freeman (Bilbo), etc. Però el presentador i humorista nord-americà Stephen Colbert va portar al seu programa un altre dels protagonistes de la saga galàctica: el drac Smaug. Però no l'actor que hi posa veu en el film –Benedict Cumberbatch–, sinó el terrible drac en persona. Stephen Colbert és un fan reconegut de l'obra de J. R. R. Tolkien i de la saga cinematogràfica dirigida per Peter Jackson, a qui va guanyar fa uns mesos a la Comic Con de San Diego en un concurs de preguntes sobre l'obra de l'escriptor anglès.

L'entrevista es pot seguir amb subtítols en anglès clicant el botó 'close captions' que hi ha a la cantonada inferior dreta del vídeo.

stats