Disseny
Cultura 09/12/2010

La primera FAD Fest, a l'estiu del 2011

L'objectiu és destacar el paper de les disciplines creatives com a eines per entendre el món contemporani

Eugènia Sendra
1 min

BarcelonaDel 29 de juny al 14 de juliol, Barcelona acollirà el festival de disseny i arquitectura FAD Fest. Seran quinze dies de premis, conferències, rutes, debats, activitats festives i networking, entre d'altres activitats vinculades a les disciplines creatives.

El Festival, organitzat pel Foment d'Arts Decoratives, girarà a l'entorn del lliurament de premis FAD a professionals i empreses en les diferents categories: els premis FAD d'Arquitectura, els Premis Laus de disseny gràfic i comunicació visual, els Delta de disseny industrial, els Premis MODA-FAD, els d'art i artesania (ARTFAD) i els City to City FAD Awards.

L'objectiu d'aquest nou esdeveniment és remarcar la importància del disseny com a eina per a la innovació en l'àmbit empresarial i el valor de les diferents disciplines creatives com a eines per entendre el món contemporani. A més de ser el punt de trobada dels professionals del sector (institucions, empreses i usuaris), el festival vol arribar a tothom qui tingui curiositat pel disseny a través d'un ampli programa d'activitats per a tots els públics.

stats