MÚSICA
Cultura 06/12/2011

Un problema informàtic fa que Mishima vengui 400 entrades de més per als concerts a l'Heliogàbal

Codetickets retornarà l'import dels tiquets comprats un cop superat l'aforament, però el grup es compromet a fer un concert especial per al públic que s'ha quedat fora

Marta Salicrú
2 min
Mishima / SCOTT CHASSEROT

BarcelonaDilluns al matí van sortir a la venda les entrades per als tradicionals concerts de Nadal que el grup de pop barceloní Mishima fa cada any a la sala Heliogàbal. La formació que lidera David Carabén tocarà a la sala de Gràcia tres nits seguides, del 21 al 23 de desembre, per tant, com que l'Heliogàbal té un aforament de 90 persones, el volum total d’entrades a la venda havia de ser de 270. Però per culpa d'un error informàtic, l'empresa de venta d'entrades per internet Codetickets en va adjudicar 400 de més.

A la tarda, l'Heliogàbal anunciava la notícia via Twitter: "Un problema als servidors ha generat 400 entrades de més per als concerts. Ho lamentem, no ha estat error nostre ni del grup".

"El sistema de Codetickets accepta més de 300 operacions de compra per minut, això vol dir que en menys d’un minut és capaç de vendre totes les entrades que hi havia a la venda", deia el comunicat emès després per la companyia de venda d'entrades. "Malauradament, per causa d'un error informàtic de sincronització entre la passarel·la bancària i Codetickets, no ha pogut suportar el volum de demanda (que a les 12 h era de 600 peticions per minut), i la barrera d’aforament preestablert ha saltat. Així, s’han generat entrades un cop superat el màxim permès. A les 12.03 s’ha procedit a aturar la venda per no generar més errors".

Les 400 persones que van adquirir l'entrada un cop superat l'aforament, van rebre un correu electrònic de disculpa informant-los dels fets i que se'ls retornarà l'import de les entrades.

Però Mishima vol compensar els 400 fans que finalment s'han quedat sense entrada amb un concert exclusiu. "Estimats amics, ens hem quedat una mica fotuts en veure que el que havia de ser una celebració ha acabat convertint-se en un funeral", va dir el grup a través del seu compte a Twitter.

"Volem rescabalar tots aquells que heu adquirit una entrada i finalment, degut a un error informàtic, no podreu venir. Encara hem de veure com i quan. Però tots aquells que heu comprat l'entrada i no podreu venir, tot i que us tornin la guita, heu de saber que tenim els vostres mails, ens caieu molt bé i tindreu un accés privilegiat a un concert privat de la millor banda del planeta".

stats