Cinema
Cultura 29/07/2014

Tarantino confirma el rodatge de 'The hateful eight'

El director ha assegurat que posarà en marxa el film que es va cancel·lar després que un fan en filtrés el guió

Efe
1 min
Quentin Tarantino a Canes

MadridDurant la celebració de la Comic-Con a San Diego, Quentin Tarantino va confirmar el que fins ara ha estat només un rumor: el sagnant western 'The hateful eight' és el nou film que està preparant. El director ha pres aquesta decisió després que la producció visqués un daltabaix quan un fan va publicar el guió de la pel·lícula a la xarxa. Les primeres escenes de 'The hateful eight' es començaran a gravar al gener a Wyoming, on Tarantino també va filmar gran part de 'Django desencadenat'.

Sobre aquesta filtració, que es va produir el gener passat, el director va declarar: "El publicaré, s'ha acabat. El vaig deixar [el guió] a només sis persones i, si no puc confiar en ells, no tinc ganes de fer-ho. El publicaré i ja està. Començaré a treballar en el següent projecte, en tinc deu més".

Durant la presentació d'un còmic 'crossover' entre 'El zorro' i 'Django desencadenat', Tarantino també va assegurar que està treballant en nou material relacionat amb escenes eliminades de la primera entrega de 'Kill Bill'.

stats