Cultura 19/06/2019

Ramon Giné, nou director artístic de la Mostra d'Igualada

Rellevarà Pep Farrés, que s'havia fet càrrec de l'esdeveniment des del 2015

Ara
1 min
Ramón Giné, nou director artístic de Mostra Igualada

IgualadaRamon Giné ha sigut nomenat nou director artístic de la Mostra Igualada, després de més de vint anys de trajectòria en el sector cultural. El projecte per configurar la nova línia artística de la Mostra presentat per Giné ha obtingut la millor puntuació de les tres propostes presentades.

La direcció artística s'ha assignat a través d'un concurs públic, avaluat per una comissió formada per representants de diverses administracions i agents del sector. La proposta ha destacat perquè Ramon Giné, que ha participat diversos anys en la Mostra en diversos perfils, l'ha compartit amb diversos professionals del sector per-la al caràcter estratègic de la Mostra d'Igualada.

Postgraduat per la Universitat de Barcelona en producció i gestió d'espectacles, Ramon Giné es va iniciar amb companyies com Zum Zum Teatre, la companyia de comediants La Baldufa i el Centre de Titelles de Lleida. Va dedicar-se a la producció artística i a la gestió cultural i en els últims quatre anys ha sigut el tècnic de Cultura, Joventut i Festes de l'Ajuntament de Juneda i el responsable de la programació del Teatre Foment.

Giné relleva Pep Farrés, creador de la companyia Farrés Brothers i Cia i que s'havia fet càrrec de la Mostra des del 2015. Giné serà el director artístic durant els pròxims dos anys, amb la possibilitat de prorrogar el càrrec fins al 2023.

La fira de referència de les arts escèniques del territori català tindrà lloc a la capital de l'Anoia, en la 31a edició, del 26 al 29 de març de 2020.

stats