MÚSICA
Cultura 05/07/2019

El Reggaeton Barcelona Summer Edition no es farà aquest dissabte

L'espai on es pretenia fer, a la platja de Badalona, no tenia l'autorització necessària. La setmana que ve anunciaran la nova data

Ara
1 min
El Reggaeton Barcelona Summer Edition  no es farà aquest dissabte

BarcelonaEl Reggaeton Barcelona Summer Edition no es farà aquest dissabte. En un comunicat publicat aquest divendres al seu perfil de Twitter, els organitzadors han assegurat que ajornen la data, ja que no han trobat una alternativa a l'espai inicial, que fa deu dies van saber que no tenia totes les autoritzacions necessàries per celebrar-hi l'esdeveniment.

Tal com expliquen els organitzadors, el Reggaeton Barcelona Summer Edition ha buscat "un emplaçament però finalment no ha estat possible" trobar-ne un per fer el festival aquest cap de setmana. Segons expliquen en el mateix comunicat, la setmana que ve s'anunciarà una nova data amb tota la informació del festival. No aclareixen quina serà la nova ubicació, que fins ara era la platja de Badalona.

També es coneixeran els artistes del nou festival, que fins ara comptava amb el nord-americà Nicky Jam de cap de cartell, que aquest juliol està en plena gira europea.

stats