Cinema
Cultura 08/06/2012

Es reobre la picabaralla entre Carmen Maura i els Almodóvar

Agustín Almodóvar tuiteja "Tranquil·la, no pensàvem trucar-te" en resposta al comentari de l'actriu assegurant que ja n'havia tingut "suficient" de sortir a les pel·lícules del manxec

Ara
1 min
Carmen Maura

BarcelonaAquesta setmana s'ha reproduït l'enfrontament entre Carmen Maura i Pedro Almodóvar, una història que es remunta a finals dels 80. L'actriu era llavors la musa del cineasta, una actriu fixa a les pel·lícules del manxec des de 'Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón'. Tanmateix, el rodatge el 1989 de 'Mujeres al borde de un ataque de nervios' va trencar la relació entre el director i l'actriu, relegada a un segon pla en la cerimònia dels Oscars en què la pel·lícula va estar nominada al millor film de parla no anglesa.

Després d'aquesta experiència, els camins professionals de Maura i Almodóvar no es van tornar a creuar fins el 2006, quan l'actriu va tornar a posar-se a les ordres del director a 'Volver', un paper pel qual va conquerir un Goya. Semblava que la destral estava enterrada i la picabaralla oblidada, però aquesta setmana el conflicte ha revifat. "He treballat molt amb ell", explicava l'actriu aquesta setmana, "he fet personatges meravellosos i ja n'he tingut suficient. La meva propera pel·lícula és amb Álex de la Iglesia, a qui adoro i em dóna moltíssim millor rotllo".

Encara que Pedro Almodóvar no ha contestat a l'actriu, sí que ho ha fet el seu germà, Agustín Almodóvar, el productor de les seves cintes, que ha publicat el següent tuit: "Tranquil·la, no pensàvem trucar-te".

stats