MÚSICA
Cultura 23/05/2013

Ridley Scott produeix 'Springsteen & I', el documental on parlen els fans del Boss

La cinta descriu com s'ha creat la banda sonora de la vida de milers de fans. S'estrenarà als cinemes de tot el món el 22 de juliol

Ara
1 min

BarcelonaEsperança. Passió. Germanor. Parlen els fans de Bruce Spingsteen. La productora del cineasta Ridley Scott estrenarà als cinemes de tot el món el 22 de juliol la pel·lícula documental 'Springsteen & I'. La cinta està creada per i per als fans del Boss i inclou els seus temes més mítics i algunes actuacions inèdites. Scott ha fet el mateix experiment que a 'Life in a day': demanar a la gent que li enviï fragments de vídeo per construir una peça global, amb imatges aportades per l'equip de Springsteen.

Amb 120 milions de discos venuts i 40 anys de carrera, el músic forma part de la banda sonora de la vida de molts fans. La cinta recull "una mirada única sobre el vincle entre l'artista i aquells que connecten amb la seva música", diu Scott en un comunicat. Aquest any en fa 40 del primer disc de Springsteen i l'any que ve en farà 30 de la publicació de 'Born in the USA'.

stats