Cultura 28/01/2016

Rihanna publica per sorpresa el seu nou disc a la plataforma digital Tidal

Efe
1 min
Rihanna en una imatge promocional del nou disc. / RIHANNA NOW

BarcelonaLa cantant Rihanna ha publicat, per sorpresa, el seu nou àlbum 'ANTI' a la plataforma digital Tidal, on es podrà escoltar i descarregar el disc en exclusiva durant una setmana. Coincidint amb el llançament del primer single 'Work', i un dia abans que una versió 'deluxe' del CD surti a la venda, la cantant ha sorprès als seus fans a través del seu compte de Twitter, on ha ofert un codi per a descarregar l'àlbum a la plataforma de 'streaming':

'ANTI' és el vuitè treball de la seva carrera i el primer des de 'Unapologetic' (2012). L'àlbum compta amb tretze nous temes, incloent cançons com 'Woo', 'Kiss It Better', 'Desperado', 'Needed Me' o 'Never Ending'. També presenta col·laboracions amb SZA a 'Consideration' i amb Drake a 'Work'. A la pàgina web de l'artista, es poden veure vídeos amb continguts addicionals.

El 26 de febrer, Rihanna començarà la seva gira 'ANTI World Tour' a San Diego i recorrerà gran part dels Estats Units i països com Holanda, el Regne Unit, Alemanya, Itàlia i França.

stats