Cultura 09/09/2015

Ringo Starr mostra fotografies inèdites dels Beatles

L'exbateria del grup de Liverpool exposa per primera vegada el seu arxiu personal a la National Portrait Gallery a Londres

Efe
1 min
Ringo Starr amb les imatges inèdites dels Beatles (Reuters)

LondresRingo Starr, que va ser bateria dels Beatles, exposa les seves fotografies al National Portrait Gallery a Londres. Moltes de les instantànies que Ringo Starr va fer dels seus companys són inèdites. "Aquestes són les fotografies que ningú més podria haver fet", ha assegurat el músic, que obre per primer cop el seu arxiu personal en motiu de la publicació del seu primer llibre, 'Photograph by Ringo Starr'.

Ringo Starr explica que encara que sempre els acompanyava algun fotògraf, tots els membres del grup tenien càmera i immortalitzaven cada moment. Segons Starr, les seves fotografies aporten "una perspectiva única" d'aquell període i de la història dels Beatles. "Tant el llibre com les fotografies són un fantàstic registre dels primers anys de Ringo i la seva relació amb Paul, John i George", conclou Perry Bushell, un dels responsables de la National Portrait Gallery. El museu ha anunciat que 20 dels retrats exposats es posaran a la venta com a edició limitada a un preu de 2.618 euros i que el llibre 'Photograph by Ringo Starr' es publicarà el 21 de setembre.

stats