Cultura 30/03/2019

Els Rolling Stones posposen la gira nord-americana perquè Mick Jagger "necessita tractament mèdic"

El músic, que no ha especificat què té, diu als seus fans: "Odio decebre-us d'aquesta manera"

Efe
1 min
Els Rolling Stones: rock’n’roll sota molt control

LondresEls Rolling Stones han suspès l'etapa nord-americana de la seva gira No Filters, amb 17 concerts previstos als Estats Units i el Canadà de l'abril al juny, perquè el seu cantant, Mick Jagger, necessita "tractament mèdic". En un comunicat, el grup explica que els metges de Jagger, de 75 anys, li han indicat que "no pot sortir de gira en aquest moment", si bé esperen que "es recuperi totalment" de la malaltia, no especificada.

La banda es disculpa per les molèsties i assegura que els que hagin comprat entrades podran utilitzar-les quan s'anunciï "pròximament" el nou calendari de concerts. Per la seva banda, Jagger ha lamentat a Twitter la indisposició: "Odio decebre-us d'aquesta manera".

"Estic desolat per haver de posposar la gira però m'esforçaré molt per tornar a l'escenari tan aviat com pugui. Un cop més, enormes disculpes a tothom", ha escrit.

Després d'acabar a finals de l'any passat l'etapa europea de No Filter, iniciada el 9 de setembre del 2017 i que va passar per Barcelona uns dies després, el 27 de setembre, els Rolling Stones es disposaven a realitzar la segona fase de la gira, amb 17 concerts previstos als EUA i el Canadà.

stats