Cultura 02/04/2017

El Saló del Còmic manté la xifrà de 118.000 visitants

La fira repeix l'èxit de convocatòria de l'any passat tot i les pluges i haver exhaurit les entrades de la jornada de dissabte

Ara
1 min
El Saló del Còmic manté la xifrà de 118.000 visitants

BarcelonaEl Saló del Còmic, que aquest diumenge tanca les portes de la 35a edició, ha tornat a repetir la xifra de visitants de l'edició passada. 118.000 visitants han passat per l'esdeveniment de referència del món del còmic, que s'ha celebrat a Fira Barcelona des de dijous. "El Saló consolida una xifra rècord de visitants tot i les fortes pluges d'aquest dissabte, fet que demostra la gran atracció que desperta el certamen", ha manifestat el seu director, Carles Santamaria.

La forta assistència de públic aquest dissabte va fer que el Saló exhaurís per primera vegada en la història les entrades d'aquesta jornada, malgrat els aiguats que van caure tot el dia. Els premis d'aquesta edició del Saló han sigut per a Josep Maria Martín Saurí (Gran Premi); 'Jamás tendré 20 años', de Jaime Martín (millor obra espanyola); 'La visión', de Gabriel Hernández Walta i Tom King (millor obra estrangera); 'Paranoidland', de diferents autors (millor fanzín), i l'autor d''Intemperie', Javi Rey (autor revelació).

stats