MÚSICA
Cultura 28/12/2012

Samfaina de Colors presenta un repertori de rock-folk per a tota la família a 'Càpsules'

La companyia, que celebra un quart de segle fent música tradicional per a la mainada, actuarà cada tarda fins al diumenge 30 de desembre al Sant Andreu Teatre

Ara
1 min

BarcelonaLa companyia de Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, Samfaina de Colors, presenta l'espectacle 'Càpsules' al Sat! Sant Andreu Teatre. Ahir van fer la seva primera funció i hi actuaran cada tarda fins al diumenge 30 de desembre. A punt de complir un quart de segle de difusió de la música, els instruments i la cultura tradicional catalans entre la mainada, Samfaina de Colors celebra el seu 25è aniversari amb la presentació d'aquest muntatge, que recull una dotzena de temes en un format de concert rock-folk.

L'espectacle, que trenca el registre habitual de la companyia, convida a la reflexió a través de la poesia i l'imaginari dels nens, i les cançons van acompanyades de píndoles audiovisuals, obra de la dissenyadora i realitzadora Lyona (Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Love of Lesbian, Amaral), que ha estat l'encarregada de traduir en imatges el món naïf i poètic que retraten.

Xavi Múrcia (veu i guitarra acústica) és l'autor i compositor de la música i les lletres de totes les cançons. Mirna (veu, acordió diatònic i instruments de joguina) ha intervingut en dues peces, que són interpretades per tots dos a l'escenari, acompanyats per Lluís Figueras (guitarra elèctrica), Albert Vila (baix elèctric) i Xavier Oliver (bateria, percussions, instruments de joguina i veu). 'Càpsules' es va estrenar a la Mostra d'Igualada i també es va poder veure al festival Temporada Alta i a la Fira Mediterrània de Manresa. Càpsules vitals, visuals i sonores, emocionants i divertides, alegres i entranyables que connecten els grans amb els petits i que trenquen el registre habitual de la companyia.

stats