Sant Jordi 2012
Cultura 19/04/2012

Albert Espinosa, Blanca Busquets, Toni Hill i Jordi Sierra i Fabra signaran llibres a l'estació de Provença

Els quatre autors catalans s'avancen a la diada i signaran exemplars aquest dissabte de 18.00h a 19.00h, aquests quatre autors d'èxit signaran llibres a l'Espai Provença de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat

Ara
1 min
L'escriptor Jordi Sierra i Fabra / ACN, Pau Cortina

BarcelonaEls Ferrocarrils de la Generalitat s'avancen a la diada de Sant Jordi i han organitzat, juntament amb el grup editorial Random House Mondadori, una signatura de llibres aquest dissabte, dia 21 d'abril. Els escriptors Albert Espinosa, Blanca Busquets, Toni Hill i Jordi Sierra i Fabra signaran les seves novel·les a tots els lectors que vagin fins a l'Espai Provença de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

L'acte s'engloba dins la campanya Bibliotren i consisteix en la possibilitat de descarregar-se els primers capítols de fins a quaranta obres literàries llegint els codis QR de l'interior dels trens. L'objectiu és transformar l'interior dels trens en autèntiques biblioteques virtuals. La iniciativa forma part del 'Pla Nacional de Lectura (2012-2016). Impuls de la lectura 100% lectors' impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat amb l'objectiu de vertebrar esforços de diferents sectors i àmbits, orientant-los cap a l'augment dels hàbits lectors de la ciutadania.

stats