ADÉU A L'ESTRELLA DE CAN FABES
Cultura 17/02/2011

La capella ardent de Santi Santamaria s'instal·larà demà a Sant Celoni

L'Ajuntament del municipi decreta 24 hores de dol. El poble celebrarà més endavant un reconeixement públic a la figura del prestigiós cuiner

Redacció
1 min

Sant CeloniLa capella ardent del cuiner Santi Santaria, mort ahir a Singapur, s'instal·larà demà a l'Ateneu de Sant Celoni a partir de les 12 del migdia i fins a dos quarts de cinc de la tarda. El municipi celebrarà un petit acte de comiat de la figura de Can Fabes a partir de les cinc.

El ple extraordinari del consistori celoní, al qual han assistit alguns dels familiars del cuiner, ha decretat 24 hores de dol al municipi. L'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, l'ha definit com un "celoní exemplar" i ha reconegut la seva trajectòria al poble: "Darrere la figura mediàtica hi ha un Santi que s'estimava el seu poble, Sant Celoni, i el seu país, Catalunya. Ho va demostrar mantenint la casa mare, Can Fabes, aquí i posant el nom de Sant Celoni al seu restaurant de Madrid. Ha estat un excel·lent ambaixador que ha posat Sant Celoni al món".

L'alcalde de Sant Celoni també ha adquirit el compromís d'organitzar més endavant un reconeixement públic a la figura del prestigiós cuiner.

stats