Música
Cultura 06/09/2019

Bad Gyal, Els Catarres i A Contra Blues, entre els 15 artistes del nou Curtcircuit 2019

El cicle de les sales de concerts inclou aquesta tardor 10 actuacions i 20 artistes

Acn / Ara
2 min
El coratge d’A Contra Blues

BarcelonaAmb l'arribada de la tardor, les sales de concerts de Catalunya s'ompliran de les actuacions del Curtcircuit. El cicle de concerts el va crear l'any 2013 l'Associació de Sales i Concerts de Catalunya per oferir un espai als grups emergents locals, que amb la crisi econòmica havien quedat fora de les programacions musicals. La filosofia de la iniciativa era que un grup reconegut n'apadrinés un d'emergent. La figura de l'apadrinat es podrà trobar en aquesta segona part del Curtcircuit 2019, que la combinarà amb algun gran nom i amb artistes internacionals convidats, com Bad Gyal, Els Catarres, A Contra Blues i LIFE.

La sala Upload serà la primera que rebrà artistes del cicle. El 28 de setembre els sons de 'rhythm'n'blues' dels Myriam Swanson & The Rhythm Treasure inundaran la sala amb la presentació del seu primer disc, 'All Around The World'. Hidrogenesse és un dels altres grups que actuarà per presentar nou disc, 'Joterías Bobas'. La banda ja va actuar a l'edició d'hivern del cicle, però en aquesta ocasió deixaran enrere Barcelona per tocar al Cafè Teatre de Lleida el dia 12 d'octubre. Els que presenten primer disc són el duo Mueveloreina, que tocaran després de Las Chillers a Razzmatazz 2 al novembre. Schizophrenic Spacers, en canvi, celebren una trajectòria llarga, de 20 anys. Ho faran a la sala Upload al novembre amb la presentació del seu nou dic, 'Now'.

LIFE, una banda britànica de rock, serà un dels artistes convidats d'aquesta edició. Actuaran a la sala Sidecar de Barcelona el 16 d'octubre i serà el seu primer concert a la capital catalana. I sense sortir de la ciutat, també a l'octubre hi haurà els concerts dels The Limboos i dels Ladilla Rusa, que estaran acompanyats pel duo madrileny Monterrosa.

Els Catarres, un dels plats forts del circuit, tocaran a Manresa acompanyats per FOK. Els també reconeguts A Contra Blues presentaran el seu últim àlbum, 'Jab', a l'Apolo. La més coneguda de totes, això sí, serà Bad Gyal, que ja ha exhaurit les entrades dels dos concerts que farà a Razzmatazz.

stats