Teatre
Cultura 22/07/2015

El Teatre Condal obrirà la temporada amb Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carles Martínez i Anna Barrachina

Els quatre intèrprets es posaran a les ordres de Sergi Belbel a 'Caiguts del cel', un retrat de la cobdícia en clau de comèdia obra de Sébastien Thiéry

Ara
1 min
Emma Vilarau, Carles Martínez, Anna Barrachina i Jordi Bosch al cartell de 'Caiguts del cel' / FOCUS

BarcelonaEl Teatre Condal obrirà la pròxima temporada el 4 de setembre amb 'Caiguts del cel', un retrat punyet i còmic del capitalisme del francès Sébastien Thiéry. Sergi Belbel serà l'encarregat de la direcció de l'obra i el repartiment està format per quatre grans noms de l'escena catalana: Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Anna Barrachina i Carles Martínez. Els protagonistes de 'Caiguts del cel' són una parella de mitjana edat que veu la seva vida trastocada quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comença a trobar diners dins el menjador de casa.

Sébastien Thiéry va guanyar dos premis Molière, un a la millor comèdia per 'Conillet d'índies', dirigida per Patrick Chesnais el 2009, i un altre com a millor autor el 2014 amb 'Dos homes nus'. Thiéry també és conegut per les seves actuacions a 'Taxi', 'Taxi 2' i 'La delicadesa'. A més, 'Caiguts del cel' representa el retorn de Sergi Belbel a la comèdia, terreny en què ha assolit grans èxits com 'El crèdit' i 'El mètode Grönholm'.

stats