PROPOSTES
Cultura 20/07/2018

La setmana del ‘Play’, del 20 al 26 de juliol

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

SALT MORTAL

El Konvent de Cal Rosal, al Berguedà, torna a acollir el Salt Mortal, amb noms de l’escena underground com Fasenuova, Headbirds, Fiera, Cuello, Wind Atlas, Sergi Egea i molts més, amb possibilitat d’acampada.

20 I 21 DE JULIOL

SHARE FESTIVAL

Rita Ora és la gran estrella d’aquest nou festival del Poble Espanyol que vol promoure la solidaritat a través de la música i en el qual també actuaran artistes com Abraham Mateo, Morat, Alfred Garcia o Gemeliers.

20 I 21 DE JULIOL

FESTIVAL GONG

Les Coves de Montserrat -literalment, dins la muntanya- acullen la XIII edició del festival Gong, en què destaquen els espectacles Mystic a, d’Ayrun, i Itimad, de Nur Camerata & Cia. Un Sol Traç -música i dansa d’Al-Andalus-, i un concert de Ferran Palau.

21 I 22 DE JULIOL

NITS DE CINEMA ORIENTAL

Ja està en marxa la nova edició del festival Nits de Cinema Oriental de Vic, amb una variada programació que mostra les múltiples tendències de les diverses cinematografies asiàtiques i amb una retrospectiva de l’actor i director Stephen Chow ( Shaolin soccer ).

FINS AL 22 DE JULIOL

ELECTROBEATS EN VAIXELL

Las Golondrinas de Barcelona us conviden a una nit de música en directe i projeccions a bord d’un dels seus vaixells. L’actuació la protagonitzarà Yak42, el grup de música electrònica de Le Petit Ramon, amb un homenatge a El planeta dels simi s i el cinema de micos en general.

20 DE JULIOL

stats