Cultura 16/09/2016

La setmana del 'Play', 16 - 22 de setembre del 2016

2 min
Niño de Elche.

BAM I MERCÈ MÚSICA, ESCALFANT MOTORS

Dijous començarà una nova edició del festival BAM i de Mercè Música amb, entre altres actuacions, un doble concert d’Isaac Ulam i del Niño de Elche a la plaça dels Àngels. Arriba la tardor, arriba la Mercè i les places s’omplen de concerts. Prepareu-vos per a emocions fortes.

BAM I MERCÈ MÚSICA. DIVERSOS ESPAIS (BARCELONA). DEL 22 AL 25 DE SETEMBRE

ENCARA MÉS TECA EL CAP DE SETMANA A VIC

Aquest cap de setmana, tots cap a Vic, que la capital osonenca continua acollint el Mercat de Música Viva i encara queda molta teca: Ara Malikian, Enric Montefusco, Quimi Portet, Delafé, Blick Bassy, Nico Roig, Gertrudis, The Gramophone Allstars Big Band...

MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC. FINS AL 18 DE SETEMBRE

THE BEATLES, MAI EN TENIM PROU

Encara es pot esprémer més el llegat de Lennon, McCartney, Harrison i Starr? Doncs sembla que sí, perquè malgrat que tenim la sensació que dels de Liverpool ja està tot explicat, anirem igualment a veure Eight days a week, el documental que acaba d’estrenar Ron Howard.

‘THE BEATLES. EIGHT DAYS A WEEK’. CONSULTEU CARTELLERES

VELOCITAT DE PORC SENGLAR

Tots sabem la por que fa un parc d’atraccions de nit -el Tibidabo també-. Però la serotonina del running ho arregla tot. Sobretot si corres amb gent, amb molta gent, durant 15 km, esquivant famílies de porcs senglars i gaudint de les millors vistes de Barcelona.

MIDNIGHT TRAIL. PARC D’ATRACCIONS DEL TIBIDABO. 16 DE SETEMBRE

CUINA AMB BARRA AL CARRER

De les 11 del matí a les 11 de la nit el mercat baixa de la vorera i es planta al carrer. I no només amb verdures, peix, carn, embotits, iogurts, pans, formatges i un llarg etc., sinó que vindran xefs a cuinar-ho. Amb birra i vi, esclar. I jazz i soul i rock i activitats per als petits.

TASTE ALL THOSE. SUPERILLA DEL POBLENOU (BARCELONA). 17 DE SETEMBRE

TXEMY PER A ANTONIO MIRÓ

És la cirereta del pastís de la col·laboració de l’artista amb la firma de moda. Una anàlisi del color, el volum i l’anatomia humana, on l’artista interpreta l’interior de les persones a través de la mirada. Una traducció plàstica del color que beu del taller i el carrer.

‘INTROSPECTION’. ESPAI MIRÓ (BARCELONA). DEL 16 DE SETEMBRE AL 8 D’OCTUBRE

LA PARADOXA EN ESCULTURA

Diu que li interessa la imatge buida de significat històric perquè ho entén com un paradigma del coneixement actual, “en què la imatge supleix el contingut”. I ho explica a través de la pedra, amb la ironia, on fa parlar l’impuls contemporani amb la voluntat clàssica.

‘GERARD MAS - BRUT NATURE’. CAN FRAMIS (BARCELONA). DEL 19 DE SETEMBRE AL 18 DE DESEMBRE

stats