MÚSICA

La cantant colombiana acaba de rebre 13 nominaciona als Billboard Latin Music Awards

Shakira estrena el videoclip 'Sale el sol'

El vídeo, que va ser rodat a Barcelona, mostra una Shakira més íntima però igualment intensa. És el segon 'single' del seu últim disc, que ja és platí a l'Estat

Avui s'estrena el vídeoclip de "  Sale el sol  ", el segon senzill de l'àlbum homònim de la cantant colombiana. El vídeo, que es pot veure a través de YouTube, va ser rodat a Barcelona i mostra una Shakira bastant menys explosiva que en vídeos anteriors com ara " La tortura", " Loba" i " Gypsy". En aquesta ocasió, la cantant ha deixat els seus caracterísics moviments de maluc i els balls seductors per una actitud molt més continguda i íntima.

Amb aquest últim disc, Sale el sol, Shakira continua encadenant èxits i reconeixements. A més d'arribar a disc de platí a l'Estat espanyol, aquesta setmana ha aconseguit 13 nominacios als Billboard Latin Music Awards 2011. La colombinana, que ara tindrà residència a Bellaterra, és l'artista femenina amb més candidatures. A més a més, és l'única que està nominada a un mateix premi amb dues cançons diferents: Loca i Waka Waka, que opten a la descàrrega digital de l'any. També està nominada com a millor artista social de l'any i com a gira de l'any.

Més continguts de