TEATRE
Cultura 02/05/2012

'Soap', un cabaret passat per aigua

Trapezis, acrobàcies, malabars, corretges aèries, humor i coreografies en un espectacle dins de banyeres

Acn
1 min
hgfh

BarcelonaVuit acròbates converteixen 'Soap' en un cabaret refrescant. Tant Markus Pabst com Maximilian Rambeak, directors de l'espectacle, han transformat la imatge habitual del lavabo –un santuari íntim– i han demostrat que una banyera pot convertir-se en un veritable escenari teatral. Trapezistes, acròbates, malabaristes i una soprano participen en coreografies passades per aigua amb música de Mika, Tool, The Doors o Ben Harper.

"Tothom canta a la banyera, tothom llegeix còmics, novel·les i tothom pensa. Per tant, cobreix un ventall molt gran de la nostra vida quotidiana, i la idea d'imaginar-nos el bany fora del lloc habitual pot ser divertida, tothom s'hi pot sentir reflectit", ha assegurat Gregg Parks, productor executiu de l'espectacle.

p { margin-bottom: 0.21cm; } p { margin-bottom: 0.21cm; } 'Soap' no deixa de ser una fusió de diferents aspectes teatrals que combinen la dansa, l'òpera i el circ contemporani. El xou es va estrenar a Berlín i va ser la revelació del Festival Fringe d'Edimburg el 2010. Ha fet gira per tot el món, i passa pel Poliorama de Barcelona des d'aquest dimecres (i durant un mes) abans de marxar a Madrid. El Tricicle són els responsables del desembarcament de les set banyeres al Poliorama.

stats