La suggeridora
Cultura 13/07/2016

Sopar en pilotes, pla solidari i autorretrat depriment

Regina Rodríguez Sirvent
2 min
Sopar en pilotes, pla solidari i autorretrat depriment

Sopar en pilotes

Restaurant The Bunyadi

18 Harper Rd, SE1 6AD (Londres)

El cambrer camina de pressa, esquivant el fum vaporós amb la cara: “Per a qui és la fondue?”. Per a mi! El “mi” està assegut dues cadires més enllà, així que apartem el tors reduint la barbeta per precaució, fins que l'olla de formatges s’aparca a la taula. Doncs imagineu-vos que esteu asseguts a la taula despullats. No crec que serveixin fondues al The Bunyadi, el nou restaurant de Londres que ofereix una experiència multisensorial (sobretot si el veí no s’ha dutxat de fa dos dies), però es menja, literalment, amb espelmes, la cuina és macrobiòtica i les cadires de fusta estan tallades –i ben llimades– a mà. No tothom ha de menjar despullat, però si us quedeu sense roba només estareu amb els gastronudistes. Tranquils, no cal que compreu bitllet ja, només hi ha una cua de 46.000 persones.

Pla solidari de diumenge

Vermut Solidario

Antiga Fàbrica Estrella Damm. Rosselló, 515 (Barcelona)

17 de juliol de 12 a 21h

Aneu-hi i menjareu dels millors foodtrucks de la ciutat, els nens fliparan amb les activitats i el corner de shopping, ple exposicions d’art i tallers, i ballareu en un dels tres escenaris amb música de Dorian DJ Set, Bigott, Twin Drama i Mr K! Aneu-hi i sereu solidaris, perquè el 70% dels beneficis es donaran a Pulseras Candela per a la investigació del càncer infantil de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, i el 30% restant es destinarà a Proyecto Quimions, Sonrisas de Bombay i el Casal dels Infants.

Un autorretrat depriment

'Consideracions d’un apolític'

Nau Bostik. Ferran Turné, 1-11 (Barcelona)

Fins al 19 de juliol

En aquesta exposició, n’hi ha un d’eslovè que va cobrir la campanya electoral de l’actual president de la República d’Eslovènia. N’hi ha un d’italià que va fer les pràctiques a l'agència Magnum de Nova York i ara fotografia la situació política i social d’Itàlia. France Keyser va fer fotos per a clubs de jazz de París fins al 97, i el 2002 va marxar a l’Iran, l'Afganistan i Israel i Palestina. I la llista continua. Fins a sis fotògrafs que se centren en la crisi de valors que viu Europa i que es pregunten fins a quin punt nosaltres també en som còmplices. Dins el DOCfield16.

stats