Festivals de música
Cultura 15/12/2020

Stay Homas, Ferran Palau i Oques Grasses, els convidats a l'Strenes de Girona

El festival, que se celebra a la primavera, programa concerts als espais habituals

Ara
1 min
Klaus Stroink, Rai Benet i Guillem Boltó, els tres Stay Homas, en un local del carrer Balmes de Barcelona / FRANCESC MELCION

BarcelonaLa vuitena edició del festival Strenes, que se celebrarà del 26 de març al 2 de maig a Girona, portarà a diferents espais de la ciutat Amaral, Stay Homas, La Casa Azul, Oques Grasses, Buhos, Ferran Palau, Joan Miquel Oliver, Clara Peya, Ginestà, Judit Neddermann i Andrea Motis. Aquests seran onze dels vint-i-cinc creadors que formaran part del cartell d'una edició que té com a lema "La creació no es pot restringir ni confinar". D'Amaral es podrà veure un dels últims concerts acústics i Oques Grasses, Stay Homas, Ferran Palau i Judit Neddermann estrenaran en directe els seus nous treballs.

L'Strenes explica en un comunicat que vol donar suport a tots aquests artistes i "encoratjar" altres festivals, festes majors i programacions que encara s'estan plantejant tirar endavant o no les seves produccions.

El festival es repartirà en diferents escenaris. Hi haurà actuacions a les escales de la catedral, l'Auditori, el Teatre Municipal, l'Auditori de La Mercè i la sala La Mirona. Inicialment es posaran a la venda els espectacles amb un 50% d'aforament i s'ampliarà al 70% en cas que la llei permeti augmentar-ne l'aforament.

stats