Música
Cultura 19/06/2013

Tanca Gong Discos

La botiga especialitzada en música del carrer Consell de Cent de Barcelona entra "en fase de liquidació i tancament"

Ara
1 min

BarcelonaLa crisi econòmica, afegida a la crisi que arrossega el sector discogràfic, ha dut al tancament de Gong Discos, la botiga especialitzada en música del carrer Consell de Cent de Barcelona. "Després de més de trenta anys treballant per fer arribar als barcelonins una oferta musical de primer nivell complementada amb una important secció de cinema, Gong Discos entra en la seva darrera fase de liquidació i tancament. El constant descens de les vendes des del 2005 i les perspectives tan pessimistes de futur fan insostenible mantenir la botiga oberta", explica Lluís Amat, coordinador comercial i de màrqueting de Gong Discos.

"Hem viscut els anys bons i hem sobreviscut com hem pogut durant els anys horrorosos de la indústria discogràfica", diu Amat, que assegura que han "aguantat" tot el que han pogut, fins que la situació s'ha fet "insostenible". Actualment Gong Discos tenia quatre treballadors assalariats, als quals se'ls ha garantit la liquidació, segons informa Amat.

La botiga començarà el dia 21 de juny una campanya de liquidació d'estoc, i la previsió és que Gong Discos tanqui definitivament el 31 de juliol. En un comunicat de comiat, els propietaris de la botiga agraeixen als clients "la confiança dipositada durant tres dècades" en un "projecte de negoci cultural". "Esperem que sobretot siguin ells els qui es beneficiïn de la liquidació total dels nostres productes. També volem donar les gràcies a totes les persones que han treballat a la botiga, fent d'intermediaris atents i experts entre els creadors de música i els seus consumidors", diu el comunicat.

stats