Còmic
Cultura 25/03/2015

Tania Sánchez oferirà una conferència sobre 'Joc de trons' al Saló del Còmic

L'acte s'emmarca en un programa especial' d'activitats sobre la sèrie. Sánchez és coautora del llibre col·lectiu 'Ganar o morir. Lecciones políticas en Juego de Tronos'

Ara
1 min
Tania Sánchez oferirà una conferència al Saló del Còmic

Barcelona'Els set regnes de la política espanyola. Espases, aliances i vots' serà el títol de la conferència que oferirà al Saló del Còmic Tania Sánchez. L'exdiputada del parlament madrileny, que havia de ser la candidata per Izquierda Unida a l'alcaldia de Madrid, realitzarà aquesta xerrada en el marc d'un programa d'actes del Saló del Còmic dedicat a 'Joc de trons'. Sánchez és una de les autores del llibre col·lectiu 'Ganar o morir. Lecciones políticas en Juego de Tronos' (Ediciones Akal), que va coordinar el secretari general de Podemos, Pablo Iglesias.

L'homenatge del Saló del Còmic a 'Joc de trons' inclourà també una exposició en què s'hi podran veure tres grans olis d'Enrique Corominas, l'il·lustrador de les portades de l'edició espanyola de la saga 'Cançó de gel i foc' de George R. R. Martin. La mostra també acollirà un apartat dedicat a l'adaptació al còmic de 'Joc de trons' (Planeta Cómic) i una xerrada conjunta de Corominas i Alejo Cuervo, l'editor espanyol de 'Cançó de gel i foc' i un expert divulgador del gènere de ciència-ficció i fantasia heroica.

stats