Cultura 13/12/2018

Es cancel·len les funcions de 'Sherlock Holmes' al Teatre Apolo per un conflicte intern

L'empresa diu que els actors es neguen a actuar i els actors al·leguen que és una decisió de producció

Efe
2 min
Els intèrprets de Sherlock Holmes y el destripador, que obre la nova temporada del Teatre Apolo.

BarcelonaEl Teatre Apolo ha cancel·lat les funcions de l'obra 'Sherlock Holmes y el destripador', després que ahir l'empresa que explota aquest espai escènic rescindís el contracte del director artístic, Ricard Reguant, i l'acusés de nepotisme. L'empresa gestora, Ethika Global Real Estate SL, ha explicat aquest divendres que alguns dels actors s'han negat a pujar a l'escenari després de saber la notícia de l'acomiadament de Reguant, per la qual cosa els gestors s'han vist obligats a suspendre les representacions. Tot i això, els actors neguen les afirmacions de la companyia i atribueixen la suspensió a una decisió de producció.

"Cap actor es va negar a pujar a l'escenari, sinó que va ser producció la que no va permetre la representació", assenyala un portaveu del repartiment. Els actors també asseguren que quan van "arribar ahir al teatre ja no hi havia els micròfons per a la representació ni tampoc es podien comprar les entrades". És per això que especulen que la suspensió de les funcions "era una decisió presa prèviament a l'arribada dels actors". Així mateix, diuen que sí que hi va haver dos intèrprets que van manifestar la decisió d'abandonar l'obra, "però només transcorreguts els 15 dies marcats per la llei laboral i en cap cas a partir de la funció d'ahir".

'Sherlock Holmes y el destripador' es va estrenar al setembre i estava previst que estigués en cartell fins al mes de febrer. Fonts de l'empresa que explota el teatre han assegurat que tenen "diverses ofertes per omplir el forat que ha deixat aquesta obra" i que "aviat serà substituïda". Segueixen en cartell al Teatre Apolo del Paral·lel barceloní 'Gisela y el libro mágico', 'El derby. Partido de ida' i 'Dignitat'.

stats