Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Un tema inèdit d'Abba, 30 anys després

El grup rellança a l'abril l'album 'The Visitors' amb una cançó que mai s'havia publicat, From a twinkling star to a passing angel

Abba publicarà la seva primera cançó inèdita des de 1994 en el rellançament del seu últim àlbum , The Visitors , que es posarà a la venda el proper 23 d'abril . El tema , titulat From a Twinkling Star to a Passing Angel és un medley , la maqueta del qual apareix en el material extra de la reedició de The Visitors , que va ser publicat originalment el 1981 .

Aquesta és la primera vegada que el grup suec obre els seus arxius per mostrar material inèdit des que va publicar el 1994 la caixa recopilatòria Thank you for the music .
From a Twinkling Star to a Passing Angel és un dels set temes extra que apareixen en aquesta reedició –els altres sis ja havien estat publicats anteriorment i que acompanyen a les nou cançons de l'edició original de The Visitors .

El rellançament d'aquest àlbum , que incloïa èxits com One of Us i Head Over the Heels , es completa amb un DVD que conté actuacions televisives del grup , que es va separar fa trenta anys.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT