Teatre
Cultura 19/09/2011

El festival Terrassa Noves Tendències arrenca amb la música de Carles Santos i CaboSanRoque

El Teatre Principal de Terrassa serà l'epicentre de TNT, que tindrà lloc entre el 29 de setembre i el 4 d'octubre

Acn
1 min

TerrassaLa música de Carles Santos i CaboSanRoque inaugurarà la novena edició del Terrassa Noves Tendències (TNT), una trobada integradora de diferents mostres artístiques sobre l'escenari, que aquest any tindrà com a epicentre el Teatre Principal.

El festival, que tindrà lloc del 29 de setembre al 4 d'octubre, comptarà amb cinc estrenes absolutes i quatre coproduccions del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET). "Aquesta és la primera ocasió en què el Terrassa Noves Tendències no enceta amb un espectacle de moviment", ha assenyalat el director del CAET, Pep Pla. Maquinofòbia pianolera és una aposta atrevida, que inclou una gran maquinària i multitud de sons. "Hi intervenen molts instruments que s'il·luminen a cada moment que sonen i que es combinen amb el piano de cua de Carlos Santos", ha afegit.

La dansa de Maura Morales, amb l'espectacle Hipocondríaca; Extraordinario, del Colectivo Babazorro; Dueños de mis sueños, de Sandro Mineri; o l'espectacle de la companyia suïssa Nicole Seiles, Amauros són alguns dels espectacles que s'hi podran veure.

El TNT també fa una aposta per les companyies i les produccions més avantguardistes i de petit format, que no tenen d'entrada lloc en la programació estable dels grans centres artístics i que aquests dies s'instal·laran a la Sala Cúpula del Teatre Principal.

stats